Halooo weekend :)

Weekend… weekend i po weekendzie…. a dokładnie środa:)

♥♥♥♥ English version below 🙂

Dzisiaj chcę wam zaprezentować efekt weekendowy 🙂 Wcale nie łatwo było zrobić zdjęcie tak, aby efekt mnie zadowalał. Do waszej oceny wrzucam 2 wersje zdjęć, niestety ciężko mi zdecydować, które jest lepsze bo oba mi się podobają 🙂

Minimalnie dzisiaj pisze, tak aby pozwolić wam się skupić na fotografiach. Dajcie znać jak je oceniacie :):

 

peanut butter cinnamon rolls :

Składniki:

Ciasto:

  • drożdze
  • mąka
  • ciepła woda
  • szczypta cukru
  • szczypta soli

Ciasto powinno rosnąć ok 1.5 -2 h. Im dłużej tym lepiej 🙂

Czas pieczenia: 25-30 min ok 170 stopni.

Nadzienie:

  • masło orzechowe
  • cynamon
  • cukier brązowy
  • orzechy włoskie

♥♥♥♥

Hi people :))

Today I want to show you my weekend photo shoots with Cinnamon’s rolls :):) It is hard to decides which one I like more. Both are good for me 🙂 Please let me know which you think is better? :):)

 

peanut butter cinnamon rolls:

Components:

Cake:

  • yeast
  • flour
  • hot water
  • a pinch of sugar
  • pinch of salt

The cake should grow about 1.5 -2 h. The longer the better 🙂

Baking time: 25-30 min ok 170 degrees.

Filling:

  • peanut butter
  • cinnamon
  • Brown sugar
  • Italian nuts

5 (1 z 1)

3 (1 z 1)4 (1 z 1)

Reklamy

Jeden komentarz Dodaj własny

  1. Zuza pisze:

    1 i 3 🙂 zostaw te dwa 🙂

    Polubienie

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s